O nama

BUDITE I VI RAZIGRANI

Uz profesionalan ali prijateljski odnos, pažljivost i posvećenost u radu – razigrajte se sa nama, bez obzira na uzrast i prethodno baletsko iskustvo. Tu smo da Vašem detetu i Vama, uz prijatnu atmosferu pokažemo sve čari klasičnog baleta.

ŠKOLA KLASIČNOG BALETA

Pružamo vam priliku da se bolje upoznate i zavolite balet, da se upustite sa nama u avanturu savladavanja baletske tehnike, stilizovanih pokreta i gracioznog stava. Uz profesionalne, strpljive i posvećene predavače, i uz dobro organizovan plan i program, prijatnu atmosferu – uspeh i zabava su zagarantovani.

Škola “Razigrano Stopalo” se bavi tehnikom klasičnog baleta i obuhvata polaznike bebe, decu predškolskog, školskog uzrasta, baleta za odrasle i individualnih časova. Škola je nastala iz velike ljubavi prema ovoj igri kao i ogromnoj želji da se sva njena lepota ali sve koristi koje ona pruža i koje proizilaze iz nje prenesu na mlađe generacije. Časove u našoj školi planiraju i organizuju predavači – profesionalni igrači, koji su završili baletsku školu “Lujo Davičo” sa više od 20 godina igračkog iskustva u pozorištima i višegodišnjim pedagoškim iskustvom. 

Nastava je dva puta nedeljno u trajanju od 60 minuta, časove održavamo u prijatnoj sali sa baletskim podom, štapovima i ogledalima, prostorijom gde roditelji mogu sačekati svoju decu i garderobe za presvlačenje. Shodno pandemijskoj situaciji, časove održavamo i online. Radimo na dve lokacije (Vračar i Zemun).

PRINCIP RADA

U radu se vodimo ovom poslovicom. Stoga se svakodnevno trudimo da tu strast adekvatno iskažemo, bez obzira da li vodimo profesionalnu ili rekreativnu grupu.

„Veliki igrači, nisu veliki zbog njihove tehnike, već zbog njihove strasti.“
Martha Graham